Skip to main content

Efter att ha dykt djupt in i den digitala världens trassel, kände jag att jag behövde en samarbetspartner som kunde ta min webbnärvaro till nästa nivå. Och det var då jag upptäckte Exacta.

Varför Exacta?

Design möter strategi: Exacta tror att en stark digital närvaro skapas genom kombinationen av attraktiv design, strategisk utveckling, hög tillgänglighet och ren kod. Det är den bästa mixen för att uppnå framstående webbresultat.

Erfarenhet som räknas: Med över 10 år av erfarenhet i att skapa webbplatser och e-butiker med WordPress och Woocommerce, kände jag att min webbplats skulle vara i trygga händer.

Brett tjänsteutbud: Från webbproduktion till SEO och Google Ads, Exacta erbjuder allt. Med en dedikerad inställning till tillgänglighet och en förståelse för Tillgänglighetsdirektivet, säkerställer de att din webbplats kan nås av alla.

Kundtestimonium

Som Anne Neppare, VD för Cognosis uttryckte: “Det känns verkligen bra att se att ni har koll på hemsidan… Hemsidan är vår livlina, som gör att vi får intäkter, kursdeltagare och kunder.”

Mer än en webbyrå

Exacta är inte bara en webbyrå; de är ett team med förståelse för dina digitala affärer. De inser att varje webbplats har potential att växa och bidra till företagets omsättning. Och den potentialen väcker de till liv.

En Affärsnytta-centrerad Ansats

Det är inte bara om att skapa en snygg webbplats. Exacta förstår att en framgångsrik webbplats ska driva affärsnytta. Det är därför de ställer många frågor i början för att verkligen förstå din verksamhet och dess unika behov.

De Utlovar: Smart Webb Som Ger Resultat

Med deras löfte om att skapa webbplatser såsom wordpress hemsidor som inte bara ser bra ut utan också ger faktiska resultat, vet jag att jag gjorde rätt val med Exacta.

Varför jag rekommenderar Exacta

  1. Världsklass-tjänster: De erbjuder webb, e-handel och SEO av högsta kvalitet.
  2. Passion och Engagemang: De är passionerade och engagerade i vad de gör.
  3. Moderna Webbplatser: De prioriterar användarvänlighet, tillgänglighet och synlighet i sökmotorer.

Nå ut till dem

Har du ett digitalt projekt i åtanke? Inget är för stort eller för litet för Exacta. Kontakta Edvin Uddfalk, byråchefen, direkt för att börja resan mot en framgångsrik webbplats.

Jag har blivit imponerad av Exacta’s professionalism, erfarenhet och förmåga att leverera över förväntan. Om du letar efter en pålitlig partner för ditt webbprojekt, skulle jag helhjärtat rekommendera Exacta!